6 Şubat 2014 Perşembe

Karmakarışık

  Merhabalar efenim merhabalar...


  ...Bundan sonra ne demem gerekiyordu?

 Aslında bu tam olarak ne yazacağımı bilmediğim bir yazı olduğundan, aklımda dolanıp duran bir sürü şeyden bahsedeceğimden, daha dün gece hiç üşenmeden Tangled'ı animasyonunu bir kez daha izleyip "İsmi Rapunzel'in saçlarını değil benim kafamın içini anlatıyor" dediğimden... Böyle bir başlık atıp bindik-bir-alamete-gidiyoruz-kıyameteyi ağzıma mantra yapmak suretiyle yola çıktım. Bakalım finali gördüğümüzde ne kadar zırvalamış olacağım?

 Çetele tutmayı size bırakıyorum pek sevgili okuyucum.

 Haberler Haberler... En Azından Benim İlgimi Çekenler


Simon D Amoeba Culture'dan Ayrıldı (Ve Nym Supreme Team'in Birleşmesi Umuduna Kapıldı):

 Evet, eski Supreme Team üyesi Simon D şirketle kendisinin de sorunları olduğunu belirtmesinin üzerinden daha bir senecik bile geçmeden (bknz. geçen yaz sonu olan k-hiphop olayı, Simon D'nin Control'ü)  resmi olarak Amoeba Culture şirketinden ayrıldı. Bunu duyan ben ne yaptım? Gittim Stay The Way You Are MVsini açtım Ssam D'nin E-Sens'e bakışlarında durdurup yine yeni yeniden "ama... ama... ama... böhüüü..." moduna girerken n'olur bu Supreme Team'in geri döneceği anlamına geliyor olsun diye ufaktan bir de dua ettim.

 Geçen seneki diss atışmasında olaya şirket olarak müdahale ettiğinden beri (Swings'in Amerikan bir rappera özenerek ortalık karışsın diye başlattığı diss olayı bir şeye benzediğinden değil de zaten neredeyse Gaeko'nun elinde olan Amoeba kpop şirketlerinden farksız davrandığından) fena bozulduğum Amoeba Primary ile de ciddi bir zarar almış olmalı. Zaten Dynamic Duo'nun da intihal muhabbetleri olmuştu. Bu sebeple sevdiğim bir rapper olan Simon D'nin oradan tüymüş olması fena halde işime geliyor açıkçası. Bir de taytını çekip beyaz atlı prens misali E-Sens'i Swings'in ellerinden kurtadı mı? agsfhgashafshagfh (Satır aralarından da okuyacağınız üzere Swings sevmem. Benim kalbimde sadece bir American wannabeye yer var, o da The Quiett.)

 Ben cidden Supreme Team geri dönsün istiyorum sayın okuyucu. Bir ara dertlenmeden Dang Dang Dang dinleyemez olmuştum. Düşün yani Dang Dang Dang!! Dağıldıkları duyurulduğunda da küfretmiştim zaten ki yakışıklı idol resimlerine fuuuuuck demekten başka küfrüm yoktur benim, bilirsiniz aghsdhafshafh

 Simon D henüz başka bir şirketle anlaşma imzalamadı. E-Sens ile aralarında bir sorun yok gibi göründüğünden (E-Sens Gaeko ile kapışmıştı), daha önce de gayet iyi bir ilişkileri olduğundan, hepimizin hayatında bir live Dang Dang Dang performansına daha yer olduğundan... Geri dön Supreme Team, geri dön.



Jung Dong Ha Boohwal'dan Ayrıldı

 Biliyorum Boohwal dinleyen çok kişi yok ama benim blogum, benim haber bültenim. O yüzden okuyacaksıagsfagsfah

 Jung Dong Ha benim en sevdiğim iki Boohwal vokalinden birisiydi. Eski şarkıların çoğunda bile onun konserlerde kaydedilmiş yeni yorumlarını dinlerim. Sesi grubun soundına yakışıyordu, kendisi sahneye yakışıyordu... Ama solo kariyerinde yol almak istemiş bu sebeple Boohwal'dan ayrıldı ve Evermore Music'le solo olarak çalışmak için imza attı. 

 Solo olarak nasıl bir tarza yöneleceğini, neler yapacağını ve ne kadar başarılı olacağını merak etsem de artık Boohwal'le çalışmayacağını bilmek hafiften içimi burkuyor açıkçası. Gene de gözüm üzerinde, seviyorum adamın sesini :D

 Boohwal'in vokal laneti var benden söylemesi. Bu kaçıncı yahu?

 Kim Tae Won mu geçinilmesi zor bir adam acaba? :P


Eunhyuk&Donghae İkilisi Gene Japonya Yollarında

 Aslında ben bundan bahsetmezdim. Bir Super Junior ile çok ilgilenmediğimden (sadece Korece albüm çıkarıp ortalığı birbirine kattıklarında ne yaptıklarını biliyorum). İki SHINee ile Big Bang ve biraz da F.T.Island hariç geriye kalan kpop gruplarının Japonya işlerini pek takmadığımdan. Ama albümün ismi "Ride Me"... Ride Me!!!! Aklımdan geçenlerin attığı çığlıklar size de ulaştı mı, yoksa daha net bir açıklama mı yapmam gerekiyor? aghsfhgafshgafsagfh

 SM... Ne yapıyorsun SM? Böyle albüm ismi mi olur seni azıcık mantığa davet ediyorum SM. Tamam İngilizce ile olan ilişkinin 3 sınıfta bittiğini hepimiz öğrendik ama bu da albüm ismi olmaz, hele fanlarının sahneye kondom fırlatmışlığı olan bir grubun albümüne hiç konmaz bu SM. Offf yaa düşündükçe daha çok gülüyorum; tuhaf tuhaf kelime oyunları hatta Eunhae'nin shiplenen bir kpop çifit olması sebebiyle tuhaf tuhaf replikler doluyor aklıma, lanedossun asgahsfahgfshafsh

 Bunun üzerine şu 10 dakikalık bir başka SM harikasını buraya bırakır bir sonraki başlığa kadar huzurunuzdan çekilirim efendim.

 Yoochun... Aaaah Yoochun.


SM The Ballad da Geri Dönüyor...

 ...Sayılır. Zira eski oluşumdan elimizde sadece SHINee'nin Jonghyun'u var. 

 SM'in şirket projesi işlerinden birisi olan SM The Ballad ilk olarak 2010 yılında şirketin farklı gruplarından 3 güçlü vokal (Super Junior'dan Kyuhyun, SHINee'den Jonghyun, TRAX'ten Jay Kim) ve bir yeni şarkıcı Jino'nun bir araya gelmesiyle ortaya çıktı ve Miss You isimli bir mini albüm yayınladı. Albümdeki Hot Times şarkısı tam anlamıyla bir baş ağrısı olsa da geriye kalan şarkılar güzeldi, bunca güzel sesi bir araya koyup şarkı söyletme olayı daha da güzeldi. Bu sebeple SM The Ballad'ın geri dönüyor olması da güzel.

 4 yıl aradan sonra tam da ballad mevsimi olan Şubat ayında geri dönen proje bu sefer 8 üyeden oluşacak: SHINee'den Jonghyun, EXO'dan Chen, Super Junior'dan Yesung, Super Junior M'den Zhou Mi, f(x)'ten Kyristal, SNSD'den Taeyeon ve Zhang Liyin. Şubat'ın 13'ünde çıkacak olan Breath isimli albüm 5 farklı şarkı buna ek olarak iki şarkının iki farklı dilde versiyonunu içeriyor; yani toplamda 9 şarkı. Ve bu şarkılardan hiçbirinde 8 üye birlikte yer almıyor. Bu durum başta biraz tuhaf gelse de sonradan destekleyesi geliyor insanın, zira beraber çalışmaya alışmamış o kadar güçlü sesi bir araya koyunca ne olduğunu  Hot Times'dan biliyoruz XD

 Çıkış tarihi, çıkış parçası Breath'in bir kadın/erkek düeti olması ve bir de üstüne üç farklı dilde kaydedilmesi, direkt ballad albümü... Evet doğru tahmin ettiniz, yeni SM The Ballad albümü SM'in Sevgililer Günü atağı. Zaten boş geçmesini bekleyemezdik, zira idolleriyle ilgili hayaller kurmaktan sevgilisiz kalmış SMStanları o lanet günde ağlamaktan kurtarıp fangörllük yapmaya yöneltmese günaha girerdi agshfahgsfahfh

 Ama gene de albümle ilgili birkaç soru işaretim de yok değil: Mesela ciddi bir promosyon olacak mı? İlk SM The Ballad müzik programlarına çıkıp promosyon yapmıştı ama bunda Kore'deki çıkış şarkısını sadece Jonghyun ve Taeyeon söylüyor olacak. Yani sadece o ikisi mi promosyon yapacak? Ya da ne bileyim sırayla mı söyleyecekler? Ingikayo'ya Japonya ekibi, Mubank'e Kore ekibi falan asghfgahsfahfh Ayrıca Yesung da şu anda askerde. Ama zaten çıkış şarkısı olarak seçilen Breath'de yer alan üyelerden birisi değil, bunun sebebi de bu olmalı. Buna karşılık Blind isimli, tracklistte hem Japonca hem Korece versiyonu yer alan bir solosu var kendisinin. Gene de bu albümde yer alması gerektiği anlamına mı geliyor? Neden Kyuhyun ile devam etmediler? Bir de Jino nerede? SM çocuğu hangi zindana kapattı, hangi gemiyle ıssız bir adaya yolladı? 

 Bir de f(x)'ten Luna yerine Kyristal'in bir ballad grubuna seçilmiş olması biraz mesele haline gelebilir sanki. Zira kendisinin yer aldığı iki şarkıdaki düet eşleri Changmin ve Chen. İki fena halde güçlü vokalleriyle tanınan SM vokali yani. Kyristal'in sesinin onlarla uyum yakalaması için ikisinin de hiç yapmadığı bir şeyi yapıp aşağı düşmeleri gerekecekmiş gibi geliyor bana. Gene de bekleyip görmek lazım, bu SMin popülerlik atağından çok Kyristal'e yeteneğini göstermesi için bir şans vermesi de olabilir.

 Neyse... Albümün bence en güzel yanını da söyleyip bu muhabbete bir son vereyim: Şarkılardan birisi Jonghyun ve Chen düeti!! Bir rüyanın gerçek olması gibi değil mi? Ayrıca bu "One Day" isimli şarkının canlı performansı olmazsa SM'in camına işesin diye komşumuzdan köpeğini ödünç alacağım da ortada değil mi?

 SM... Yaparım, bilirsin.

Sunmi Geri Dönüş Arifesinde

 Evet, eski "mucize kız" yeni soloist Sunmi 24 Hours'la insanlara "demek ki yapabilirmişim mehroong~" dedikten sonra ikinci mini albümü Full Moon ile döneceğini açıkladı ve twitterından ilk teaser resmini paylaştı. Kpopun bu vampir, kurt, uzaylı olaylarını -sonunda- geçmişe gömdüğünü düşündüğüm bu günlerde hafiften bir ters köşe de yapmış oldu tabi beni. Açıkçası çok da beklediğim bir comeback değil ama 24 Hours fena bir şarkı değildi o yüzden insan bir göz süzmekten de alamıyor kendini. 

 Bununla birlikte sözde KARA'dan ayrıldıktan sonra eğitimi için yurt dışına giden Nicole Hanım da solo olarak geri dönmeye karar vermiş ve çalışmalara başlamış durumda. Ne yalan söyledin be mübarek diye ufaktan kınadıktan sonra pek de şansı olduğunu düşünmediğimizi ama KARA'nın yarattığı antipati kendisine sempati olarak döndüğünden belki bir şansı olabileceğini belirtip yolumuza devam ediyoruz.


 Ayrıca bu ay MBLAQ, C.N.Blue, BTOB, BTS belki WINNER, 2ne1 ve Woohyun/Key subuniti de (Wookey subuniti gaaaaaaaaaaaaaaaaaah *-*) comebackler arasında. 

İzlemelik Bir Şeyler

 Hazır ol okuyucu şaşırtıcı bir şey söyleyeceğim: Ben şu anda bir kdramayı adam gibi takip ediyorum!! Tamam, beni bilmeyen biriysen ve eskeza bu yazıma denk geldiysen bu sende bir "eeee ne var bunda?" etkisi yaratabilir ama genelde benim kdramalarla başım hiç hoş değildir, bu yüzden tuhaf bir olay bu aslında.


 Neyse... Çok fazla boş zamana sahip olduğum bu kutsal tatil günlerinde You Who Came From Stars dramasına başladım ve 13. bölüme kadar hiç atlamadan gelebildim. Cidden büyük bir başarı bu benim için ahsgahfsahfh Normalde kdramalara katlanamıyorum pek, hepsi birbirinin kopyasıymış gibi geliyor (Ki zaten öyle). Üstelik Heirs Kore'de o kadar beğenilince gene Korelilerin beğendiği bir başka dizi olan MLFTS'a şu kadar güvenim kalmamıştı. Ayrıca başroldeki Kim Soo Hyun'un oyunculuğunu izlenir bulsam da kendisinden pek haz etmem. Gene de dramayı gayet eğlenerek ve bir kdrama için tuhaf olsa da hafiften merak duyarak izliyorum. Yani bu aralar boştaysanız bir başlayın derim.


 Ayrıca bugün This Is INFINITE programının ilk bölümü yayınlandı! Ve ben bu yazıyı bitirdikten sonra yan sekmeye dalıp "başlarım alt yazısına" diyerekten onu izleyeceğim :D INFINITE mesele variety programları olduğunda beni en çok eğlendiren kpop gruplarından birisi, bu sebeple yeni bir variety ile geri dönecekleri haberi bünyemde "patlat havaifişekleri keke!!" etkisi yaratmıştı, sağ olsun. Zaten WINNER TV izliyordum, şimdi takip ettiğim kpop programlarına bir yenisi daha eklenmiş oldu :D

 Bir de alakasız ama bu aralar Hint sinemasına daldım. Önceden Aamir Khan'ın iki filminden fazlasını görmemiş (tahmin edeceğiniz üzere 3 Idiots ve Taare Zameen Par), bir de bir keresinde televizyonda denk geldiği danslı manslı klasik Hint aşk filmini annem "bu kızın sesi ne sinir bozucu kapa şunu" diyene kadar izlemiş olan ben şimdi başta ismini bildiğim tek adam olduğundan bulabildiğim her Aamir Khan işini izlemiş (bu arada duyduğu her İngilizce kelimede Hindistan'ın geçmişte kalan sömürgeliğini hatırlamış) ve başka işlere de kanat açmış durumdayım. Öneriniz varsa beklerim yani.

Albümsel Sözler

 Bu bölümde ise zaten beklediğim iki işten bahsedeceğim. Söyleyecek fazla sözüm olmadığından ayrı bir yazı yazmak istemedim haklarında. İlk olarak:

B.A.P - First Sensibility

 Bana bu albüm hakkında yazacak mısın dediler ben de lafı geveledim zira... Sevmedim albümü. Sebebini tam olarak ben de konduramıyorum, çünkü B.A.P'nin her comebackinde "eeee full albüm ne zaman?" diyen bir insanım ben, yani gerçekten uzun zamandır beklediğim bir şeydi bu. Ama genel olarak albüm bazında baktığımda First Sensibility'yi pekala tekrar dinleme isteği duymadığım, sıkıcı bir albüm olarak nitelendirebileceğimi fark ettim. Aslında Bang Yongguk'un kendisinin de çok sevdiği cazdan fazlasıyla etkilendiği ve rock esintileri de taşıyan (ki Daehyun'un rocka gidebilecek bir sesi var) albüm normalde benim kulak zevkime uyabilecek bir şey. Ama gene de dinlerken bir eksiklik var diyorum kendi kendime. Bir şeyler özenilmemiş tadı bırakıyor insanda, açıkçası acemice geliyor. Sözler ise hafiften özensiz. Tamam kpop grupları genelde dahiyane sözler koymazlar parçalarına ama sanrım B.A.P'den daha fazlasını bekliyor/umuyordum ben. Bir "hissediyorum da anlatamıyorum" tadı, bir yarım kalmışlık/yeterince işlenmemişlik hissi...  Bu daha da çok canımı sıkıyor tabi çünkü bildiğiniz gibi grubu çok seviyorum ve üyelerini yetenekli buluyorum.

 Ama albümün iyi yanı tanıtım için albümde yer alan en iyi parçaları seçmiş olmaları: Angel ve Save Me. İkisi de güzel parçalar. Müzik videosunu da sevdim; üyelerin hepsi çok hoş görünüyor, gene iki farklı şarkıyı birleştirme yoluna gitmişler, dans kısmı güzel, üyelerin hepsi çok hoş görünüyor... Evet, üyelerin hepsi çooook hoş görünüyor agdsgdasgh

 Gene de albüm bazında First Sensibility bir "meeeh" benim için. Önümüzdeki maçlara bakacağız B.A.P.

SPICA - You Don't Love Me

Gelelim tarafımdan bağra basılmış bir şeylere: SPICA'nın yeni singleı (Hep single hep single!) You Don't Love Me.

 Lee Hyori tarafından yazıldığı her halinden belli olan şarkı SPICA vokallerine de fena yakışmış. Vokaller güçlü, şarkı güçlü, kızların çevrelerine yaydığı hava güçlü... Aslında benim için girl power öyle değil böyle olur şarkısı oldu bu açıdan biraz bu. Her açından feminen olunca güçsüz olunur, seksi görününce komik bir hava da yaratılamaz kafasından oldukça uzağa yerleşke kurmuş bir şarkı/MV You Don't Love Me. Bir de retro havası yok mu? Kesinlikle sevilesi, ben de fansal görevimi yerine getirip çok sevdim XD

 Artık bir mini albüm bari alsak da 3 dakikalık şarkıları başa sarıp sarıp dinlemekten kurtulsak... Bundan sonra SPICA üzerine tek derdim bu.
________________________________

 Bir de Gain'in yeni mini albümü Truth or Dare çıktı ama sevgili Gainciğim sevgili Gainciğim olduğundan ve ilginç konsepti hakkında yapılacak bolca gevezelik bulunduğundan o comeback için ayrı bir yazı yazacağım. Daha ayın başında olduğumuzdan başka bir şey yok elimde.  Ayh bir de bu var unutmadan...


Nasıl beğendiniz mi?

9 yorum:

  1. Ssam gitti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Adam özgürlüğüne koşuyor!! Aferin ona! Nasıl mutlu oldum anlatamam, Supreme dönse de dönmese de, en azından şu Amoeba'nın yok olup gitmesini istiyorum. -_---

    Toshi'yi andırdı bana bu hareketi Dong Ha'nın... Gerçi aynı durum değil, Toshi gittikten sonra "Eksu Japan" dağılma sürecine girmiş, herkes soloya yönelmiş, birleşmelerine ramak kala da hide, ölmüştü. Neyse, buraya Toshi nefretimi kusmayayım, yazık olmuş Boohwal için, yakışıyordu gruba

    Eunhae'nin Motorcyle mıydı neydi, singlelarının müzik videosunda, chopperlarla takılan Donghae'de ben bir AXL gördüm!! EN AZ ONUN KADAR GÜZEL OLMUŞ ARKADAŞ dndbsgfdjgfdjsf

    Kry yerine Luna olmalıydı. Bu kadar söylüyorum. Luna'nın kusursuz bir vokal tekniğine ve öbür zımbırtılara sahip gibi geliyor bana.

    Nicole fhgdj çalışmak dsjkfhkjds amerika djkfhjs solo jhgdfkj dönüş dsjgjfdsk oysa severdim, Hwayoung'a benzer büyük ihtimalle dshfgjs

    B.A.P'nin albümünü bende sevmedim. Sözlerini beğenmedim, şarkıların alt yapısıyla sıkıntı yaşıyorum ve bence sebebi bu albümün baya bildiğimiz pop-ish olması. Değişik soundlar var, doğrudur ama bu albüm bana Stop It'in biraz güncellenmiş ve yön değiştirmiş versiyonu gibi geldi. Sanki dinlenmekten ziyade müzik zevklerinden şüphe ettiğim Koreli fangörllere özel hazırlanmış, satın alın beni! tarzı bir şey sanki. Özensiz. Yeterli değil. Hatta B.A.P'nin şu ana kadar çıkardığı en az beğendiğim işi (bkz: 1. STOP IT!) Gerçi 1004 ve Save Me'yi çok beğendim. 1004'nın ilk ön izlemesine baktığımda, eyvah, demiştim, pop-ish dönecekler. 1004 öyle olmasa da, albüm öyle ne yazık ki :3 Bir de BANGX2 çok hoşuma gitti çünkü Guk'un sesini nadiren duyuyoruz. Halbuki sesini de seviyorum, soul'a çok yakışır bence :3

    Yalnız
    O
    Linkteki
    Şey
    Yani
    O
    Şarkı
    Neyse gittim ben dfhgfj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zion T.yi de bir çıkarsak ondan sonra çatı tepelerine çökse diyorum ben ama ashgfahgfsahgfh Ya şimdi ne yalan söyleyeyim güzel bir şey yaparlarsa gene DD dinledim ben. Ama kendileriyle fena bir takke düştü kel göründü durumu yaşadık, cidden koyup gittiler. Bir Kore şirketine bile güvenemeyecek miyiz biz?! aghsfhafsh

      Boohwal=Kim Tae Won aslında o yüzden o ölmeden grup dağılma aşamasına girmeyecek gibi. Gene de bu Dong Ha'nın ayrılığına üzülmeme engel değil, çünkü sesini gerçekten seviyordum. Tek tesellim müziği bırakmamış olması; çünkü evlendikten sonra bırakacak muhabbetleri falan dolanmıştı ortalıkta.
      Şu anda X Japan'ı bilmenin mutluluğunu yaşıyorum yalnız asgfdaghsfhfh Japon müzik piyasası konusunda inanılmaz cahilim böyle bir yerlerde bildiğim bir şeylerden bahsedince insanlar fena sevindirik oluyorum agsfdgafshgfh

      Ya ben videoyu bu yazıyı yazdıktan sonra gördüm. Yazıyı yazarken bütün şarkıların yer aldığı kısa tanıtım videosunu dinlemiştim. O saçlar... Harleyci tipleri... Offf ya nabıyon SM nabıyon? aghshfagfshgafsh

      Herkes Kyristal hakkında öyle diyecek sanırım. Bir de dediğim gibi Changmin ve Chen ile düetleri. İkisi de bir gün bağırırken boğazını patlatacak SM vokalleri. Kry'ın sesi tatlı ama alçaktır nasıl baş edecek o iki azmanla bilmiyorum.

      Ben First Sensibility'nin sözlere çok güldüm. Fena güldüm. Hissedemiyorum ama anlatamıyorum durumu olmuş bu sebeple her şey sığ pop seviyesinde kalmış ki İngilizce sözlerin durumuna hiç girmiyorum bile. Normalde sevdiğim grupların albümü çıkınca bütün çevirilerini yapar eklerim ama bu albümde elim bile gitmedi. Cidden bence çevrilir hali yok çünkü.
      Popish'ten ziyade... Nasıl desem B.A.P.'nin vaadettiği duruşundan eser yok albümde. Acemice. Farklı bir şeyler deneme çabası var, yaratıcı olma çabası var, sevdiği şeyleri yansıtma çabası var... Ama hepsi çabada kalmış. Bilmiyorum tatminsizim işte.
      Grubu çok seviyorum ama bu albüm... Keşke üzerinde biraz daha çalışsalarmış dedirtti bana dinledikten sonra.

      Neden yahu beğenmedin mi? aghsfahgfshgafh

      Sil
    2. Koreliler ne para göz adamlarmış onu gördük dshjgjsda LSM'nın underground versiyonu gibi adamlar, sevmiyorum, Gaeko, canımın içiydi oysa bir zamanlar... Umarım, çöker hdsghjsd ben bir daha dinleyebileceğimi sanmıyorum, Swings kadar beter gelmeye başladılar bana dhgjds duo olarak Leessang var hem diyordum ki, Gae'nin... Neyse dfjfdskj o ucuz şeyden bahsetmek istemiyorum, yani seksi değil baya düşük erotik göndermeleri olan bir" satisfaction" parodisiydi bence :"rgdfkjhk

      zhsgjdgfdshjg Japonya'yı da beğenirsin bence guru, yani ne bileyim, Koda Kumi, Namie Amuro, Shota Shimizu, Kato Milliyah beğeneceğin isimler gibi geliyor bana, hatta şimdi hayal ettim de bir Shota Shimizu incelemesi geliyormuş senden... Mikimmilllll olurdu. Bir düşün bence guru *http://i.imgur.com/Jswuf.gif*

      Denmeyecek gibi değil ki... Bana kalırsa, bütün şarkı high notelarla dolu olabilirdi, Kry için güç olur bu. :"( Gitti güzelim hayalleriiim T.T

      kjchsdbjghjsgajkdssdsdgjhgsdhkaldjhdsjgaesddfhjfdgsdkjadadhk http://www.youtube.com/watch?v=swkZieQTdn4 guru, bir çek it bence hdshggjsa

      "Acemice" budur!! Gerçekten, acemice... :"|

      Beğenmek... ım.. şey fdjgfjsdgkkösdf

      Sil
    3. Ben bunlar yüzünden LSM'a sempati duymaya başladım en azından başından beri paragöz hergelenin teki olduğunu biliyoruz adamın agsfgahfsahgfsh Üstelik kalp malp atıyor arada çilek kafası falan giyiyor ayguuu kiyoptaaağ yapmalık aslında asfahgsfahgfh
      Gerçi şirketin şu anki CEOsu aslında bu paragöz imajın oluşmasının sebebi ama kabak hep LSM'ın başına patlıyor, günah keçisi ilan edip duruyoruz adamı :P

      Bakacağım sanırım Japonya'ya ben ya... Hazır kpop pek de hoş yerlere gitmezken, khiphop hafiften çöküşlerdeyken... Bir Japon piyasasına dalacağım gibi geliyor bu ara. Tek dinlediğim adamlar Ken Hirai ile Kyary Pamyu Pamyu yalnız agsfghafshafdh Ken abimiz iyidir de Pamyucuğum... Eksantrik yaratık XD

      Offf bir de ciddiyetle kasılarak söylüyor yaa agsfahgsfahgfsh Bence Himchan bir çeksin gitsin agsdgahfshgafshh

      Lip Service diye bir de hiphop kız duosu çıktı onların Yum Yum Yum'ını gördün mü sen? aghsfghafshgafsh

      Sil
    4. dsuyftgjsgdhjgsdhjghjaghgjh LSM oppaa *.*

      YEHUUU!! Yalnız, cidden Pamyu... fdjfhsgjdsgfjgdsfddfj Eğlenceli kız :"3 Aklo var, oraların Dok2 ve Beenzino karışımı bir abimiz.

      Evet :") Gördüm, alla kahretsin ki gördüm...

      Sil
  2. İki gün uzak kalayım neler oluyor... cık cık cık. Son haftalarda Kore Müziğinden uzaklaşma seanslarımdan birini yaşıyorum da o yüzden hiçbir şeyden haberim yok.

    Swings'e karşı hiçbir zaman muhabbetim olmadı ama o olaydan sonra ciddi anlamda sinir olmaya başladım. Amoeba benim için öncelikle Primary demek olduğunu için ve ona olan öfkem da hala dinmediği için... Simon D'nin ayrılmasına hiç üzülmedim. Ohhh iyi olmuş. Ayrıca hem Lady Jane'den hem de E-sens'ten ayrı kalan Simon'dan böyle bir atak bekliyordum. Dileklerine yürekten katılarak Supreme Team'in geri dönmesini arzu ediyorum.

    Dongha ayrılmış mı?!!! Neler oluyor Allah'ım?
    *Aradığınız numara şuanda depresyonda*

    Ride me? Ride me? Zıhahahahahhahahahahahah
    Sanırım ani duygu değişiminden öleceğim.

    Jino nerede sorusu ciddi bir soru. 3 yıl önce bile çıkış yapabilecek kadar yetenekliyken neden hala ortada yok? Kaç yıl daha akademiye hapsedeceksiniz çocuğu?

    Ama ben bu yeni SM the Ballad projesinden iyi şeyler bekliyorum. Bu yüzden SM, beklentimi karşıla.

    Şuan tek dileğim hayırlısıyla bir CN Blue dönüşü -çünkü onun arkasından bir FT bekliyorum^^- ve YG'nin sözünde durup Winner'ı çıkartması. -Böylece Team B'ye sıra gelecek.- Hepsini çok seviyorum ama ben Türk halkından bir örneğim, ezileni severim ASDSADSAD

    Man from the Stars'ı izleyip sevmeyen var mıdır ki? Jun Ji Hyun'un yarattığı harikala sayesinde izlediği K-dramaların sayısı iki elin parmaklarını geçmeye ben bile izliyorum. Hiç sarmadım diyemem ama izliyorum işte :D

    Spica'nın geri dönüşünü çok beğendim, BAP ise öyle böyle laylaylay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında aynı seansı ben de yaşadığımı zannediyordum ama görünüşe göre gene pek başarılı olamamışım aghsahsfahgfh
      Hepimizin ortak dileği o. Yakında bir vapura ilan astıracağım Supreme Team Geri Dönsün Khiphop Neşeyle Dolsun diye :P

      Ayrılmış valla. Ben de duyunca bir "ama ama ama..." oldum :( Gerçi müziği bırakmamış bu açıdan mutluyum biraz.

      SM'e senelerdir İngilizce eğitimi için beni al diyorum ama dinleyen kim? agshafshgafshgafh

      Jino bence de sorun. Eli yüzü düzgün çocuktu bir de SM nesini sevmedi de tıktı bir yerlere anlamıyorum. Belki traineeliği bırakmıştır diyeceğim ama kısmen debut yapmış adam, SMden olmasa başka bir şirketten çıkardı gibi geliyor bana.

      Ben de C.N.Blue comebackini F.T.Island geri dönebilsin diye bekliyorum~kkkkkk Hongki şu ara bir film çekiyor sanırım ondan sonra bir comeback yaparlar artık umudu içerisindeyim.

      Ya ben Winner'la Team B'nin aynı sene içinde çıkması olayına karşıyım açıkçası. Aynı sene içinde çıkacaklarsa kazananın ne anlamı olacak ki? Ayrıca birazcık kardeşi kardeşe kırdırmak olmayacak mı bu? Madem böyle yapacaktı EXOmsu bir yönteme gidip ikisini kardeş grup ilan etseydi bu tarzda bir konseptle yürüseydi YG. Ne yapsa sinir ediyor adamı bu şirket. Bugün Taeyang albümü için de Mayıs'ta gelecek dendi mesela. Eh yuh ama dedim okuyunca.

      Ben de Jun Jihyun için izliyorum :D Sassy Girldekinden farkı yok burada da, gerçekten çok dinamik bir baş karakter yaratmış gene XD Yoon In Na da sevdiğim bir oyuncu aslında, o kadını çok şeker buluyorum ben ^^

      B.A.P. hepimize laylaylay olmuş galiba, Filozof da aynısını dedi biraz önce :D

      Sil
    2. Bugün arkadaşımdan duydum, yeni bir diziye de başlıyormuş Hongki. Yoksa çoktan başlamış mıydı? Neyse, umarım geri dönmeleri uzun sürmez.

      "Ne yapsa sinir ediyor adamı bu şirket." Aynen öyle. Who Is Next'deki "kardeşi kardeşe kırdırma" olayından sonra daha kötüsü olamaz bence. Artık YG'den insaf falan beklemiyoruz da kardeş grup tarzında bir çıkış çok iyi olurdu, acayip da fan toplardı. Ama adama rahat batıyor işte. Seungri'nin taklidindeki gibi. :D

      Taeyang albümü mü ? O da ne? Efsaneye dönüştü artık. Kulaktan kulağa bir sonraki nesile aktaracağız:
      "Taeyang albümü gelecek..."

      Sil
    3. Dizi miymiş? Bir resim gördüm ben de setten ama film zannediyordum demek ki diziymiş :D
      Hongki oyunculuğu kıvırabilen idollerden bence o yüzden kesinlikle itirazım yok dizi çekmesine de. Ama o ses sahnelerde lazım bize daha çok, onu da söylemeden geçmeyeyim.

      Seungri ashgfahgsfhgafsh Valla iki grubu aynı sene çıkarmak bence daha da kötüsü olur. Şimdi ben böyle diyorum diyorum ya baştan beri da A desteklediğimden birileir bak Byi istemiyor işte diyecek gene. Mesele o değil gerçekten ben Bobby'nin rap yaptığını duymak istiyorum çünkü. Ama ilki ne kadar acımasız olursa olsun bir tür pazarlama taktiği olarak kabul edilebilecekken ikincisinin hiçbir mantıksal açıklaması yok. Anlamıyorum ben bu şirketi. Artık tek mantıklı çizgidekinin SM olduğunu düşünmeye başlayacağım neredeyse aghsfhgagfshafsh

      Ama ben demiştim bastonla almaya gideceğim ben o albümü diye... Hiç dinlemediniz agsfdgahfshgafh Ama cidden çürüdü yemin ediyorum hem konsept hem de Taeyang çürüdü... Yeter artık.

      Sil