19 Şubat 2012 Pazar

Blog açtım!!! Yay!!!!

 Bir şeylere başlamak ne kadar zordur hepiniz bilirsiniz sanırım... Bir resim çizecekseniz kaleminizi hangi noktaya koyacağınızı ilk çizgiyi nereden başlatacağınızı bilemezsiniz, bir hikaye yazmaya karar verdiyseniz ilk kelime aklınıza gelene kadar volta atıp odanızın zeminini aşındırırsınız, ilk defa denediğiniz bir yemeği yapmadan önce tarifi onlarca defa okur üstelik malzemeleri yerlerinden çıkarırken de göz atıp durursunuz. İşte şu anda aynı o durumdayım ben de. Ne yazacağım nasıl yazacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bu nedenle ilk çizgim, ilk kelimem ya da yumurtayı ilk kırışım (siz artık hangisini tercih ederseniz) bu kadar titrek olduğu için kusura bakmayacağınızı umuyorum.
 Bu bloğu açmaya karar verme sebebim, Kore müzik dünyasına duyduğum sevgi. Şimdiye kadar başka siteler için şarkı çevirileri yaptım, benim gibi bu müzik tarzından hoşlanan insanlarla bolca muhabbet ettim. Ve sonradan "Neden bu ve başka konular hakkındaki düşüncelerimi kendime ait bir alanda paylaşmayayım ki?" dedim kendi kendime. İşte bu sebeple bir kişi bile olsa birinin okuyacağını umduğum bu tuhaf yazıyı yazıyorum.
 Her neyse blog kullanımını tam anlamıyla çözmek için aslında bir deneme olarak yazdığım bu yazı saçmalamanın bütün sınırlarını zorlamaya başladı zannımca. Gidip biraz dizi izleyeyim de bu utancı unutmaya çalışayım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder